fbpx

OVER ONS

Compadres

♫ Manaure & Andres zijn de oprichters van KLK Latin Vibes & La Bachata
♫ Beiden geboren en getogen in de Dominicaanse Republiek
♫ KLK Latin Vibes: gegarandeerd een high energy latin & urban feest. Reggaeton, Dembow, Bachata, Urban, Salsa, Merengue y mucho más!
♫ La Bachata: een Fiesta Latina met Bachata, Salsa, Merengue y mas.

Manaure & Andres zijn de oprichters van KLK Latin Vibes & La Bachata. Manaure is geboren in Santo Domingo en Andres in Puerto Plata, Republica Dominicana! Uiteindelijk zijn ze beiden naar België verhuisd en zijn ze goed bevriend geraakt. Zo goed zelfs, dat Andres peetvader is van Manaure’s jongste dochter. In de Dominicaanse Republiek noem je elkaar dan: COMPADRES! Beiden zijn het rasechte entertainers; elk op hun eigen manier. Andres vanuit zijn carrière in het toerisme, Manaure als DJ Pykete Flow. 

Op een mooie zomeravond kwam ter sprake, hoe erg ze een écht latin feest misten. Zo’n feest zoals ‘thuis’, in de Dominicaanse Republiek. En zo werd met een heerlijk glas Brugal in de hand, KLK Latin Vibes geboren.

KLK Latin Vibes neemt je mee op een muzikale reis naar Latijns-Amerika. Tijdens onze Latin & Urban parties kun je top DJ’s uit Nederland & België verwachten. Zij draaien de beste reggaeton, dembow, urban, bachata, salsa, afrobeats, merengue y mucho más! Kom naar een van onze Latin & Urban parties in Nederland en België en ervaar het zelf!

La Bachata is het kleine zusje van KLK Latin Vibes. La Bachata staat voor een echte Fiesta Latina. Onze DJ’s draaien vol passie de heerlijkste bachata, salsa en merengue. We nemen je mee in gedachten naar de Dominicaanse Republiek, waar je op werkelijk elke plek wel bachata uit een box hoort knallen. Dat gevoel van vrijheid, genieten van de muziek, genieten van het leven, daar staat La Bachata voor. Of je nou al heel je leven danst, of nog een beginner bent. Iedereen is welkom!

Nu je weet hoe KLK en La Bachata zijn ontstaan, wie de oprichters zijn en waar KLK en La Bachata voor staat, wil je vast helemaal in onze sfeer komen! Bekijk dan hiernaast een van de YouTube filmpjes van een van onze feesten en geniet mee!!

Compadres Ulloa Entertainment & DJ Pykete Flow.