fbpx

DJ Boeken

Latin & Urban DJ's

DJ Boeken?

♫ Who is ready to party with DJ Pykete Flow & DJ El Fuego?
♫ Boek onze dj’s samen of apart!
♫ Gegarandeerd een high energy latin & urban feest
♫ DJ’s met Dominicaanse en Curaçaose roots
♫ Latin & urban muziek: (oldskool)reggaeton, dembow, bachata, urban, salsa, ritmo kombina, kizomba, R&B, hiphop y mucho más!

Heb jij ook zo genoten van onze DJ’s? En wil jij een DJ boeken voor een van jouw feesten?

Onze Latin & Urban DJ’s staan garant voor een avond die je gasten niet snel zullen vergeten! Latijns-Amerikaanse muziek stroomt door hun aderen.
Reggaeton, Dembow, Urban, Bachata, Salsa, Merengue, Kizomba, R&B, Hiphop, Ritmo Kombina (en nog veel meer) behoren tot de muziekstijlen die beide DJ’s ten gehore kunnen brengen.

Met deze DJ’s achter de desk weet je zeker dat alle voeten van de dansvloer gaan. Ze brengen passie en energie en zorgen voor de juiste vibe in de zaal. De kracht van deze DJ’s is dat ze echt naar het publiek luisteren, waardoor jouw feest de ultieme party beleving wordt, helemaal aangepast aan de vraag van jou en de bezoekers van jouw event. Onze DJ’s zijn gewend om samen te draaien en zijn daardoor erg goed op elkaar ingespeeld. Uiteraard zijn beide DJ’s ook apart van elkaar te boeken.

Wil je alvast meer zien en horen van onze DJ’s? Neem dan eens een kijkje op onze YouTube pagina. Daar staan meerdere aftermovies geupload, waardoor je echt de vibes van onze DJ’s voelt tijdens de afgelopen KLK Latin Vibes edities en kunt zien hoe ze aan het werk zijn. Maar het aller belangrijkste… je ziet hoe de gasten van de parties aan het genieten zijn van deze DJ’s!

DJ
Pykete Flow

Latin & Urban DJ

DJ Pykete Flow is onze “patron”. Hij is mede eigenaar en oprichter van KLK Latin Vibes en La Bachata. DJ Pykete Flow is geboren en getogen in de Dominicaanse Republiek en is op latere leeftijd naar Nederland gekomen. Latijns-Amerikaanse muziek stroomt door zijn aderen! Zijn missie is om jullie een écht latin feestje te laten meemaken!

 

DJ
El Fuego

Latin & Urban DJ

Wij zijn trots op onze resident DJ! Met zijn Dominicaanse & Curaçaose roots weet deze DJ hoe hij jullie aan het dansen krijgt!